Rex Kutyaotthon Alapítvány – Jótékonysági retro koncert az állatokért

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Rex Kutyaotthon Alapítvány – Jótékonysági retro koncert az állatokért

február 2. @ 18:00 - 20:00

A magyar beatzene hőskora címmel szervez jótékonysági koncertet a Rex Kutyaotthon Alapítvány. A 2024. február 2-án megrendezésre kerülő rendezvény teljes bevételét a most épülő Felelős Állattartás Háza befejező munkálataira fordítják.
A koncerten jól ismert Illés, Fonográf, Tolcsvay és Bojtorján dalok csendülnek fel, így a nosztalgikus jó hangulat garantált lesz.
Pomázi Zoltán, az egykori Tolcsvay Trió, és a jelenleg is működő Bojtorján együttes énekese a magyar beatzene 60-as, 70-es és 80-as éveit idézi pódium műsorában. A műsorban elhangzanak a közönség által mai napig kedvelt retro slágerek, élő előadásban, illetve egy részük az eredeti zenei alapok felhasználásával.
A műsorban közreműködnek: Schäffer Edina, őt a Neoton Família tagjaként ismerhetik, jelenleg az Új Bojtorján együttes tagja, aki a koncerten hegedűn, mandolinon és gitáron játszik, valamint énekel. Részt vesz a produkcióban Zboray Miklós is, aki Vincze Lilla zenekarának tagja, ebben a műsorban tizenkét húros gitáron játszik.
Az előadást színesíti néhány kordokumentum is, korabeli rádiós és televíziós hírek, archív hangfelvételek formájában, történelmi hátteret biztosítva a műsorban elhangzó daloknak. A műsor időtartama körülbelül másfél óra (2×45 perc) egy szünettel.
A rendezvény helyszíne, időpontja: Up rendezvénytér, 1042 Budapest, Szent István tér 13-14. 18 óra
A támogatójegyek egységes áron 8500Ft-ért vásárolhatók – online -.
Jegye megvásárlásával nem csak egy jó ügyet támogat, hanem egy nagyszerű zenei élmény részese is lehet.
Bővebben a beruházásról: rexpedicio.hu
Az UP Rendezvénytér az esemény helyszínét biztosítja, a jegyek értékesítése kizárólag online történik a szervező árazása alapján. Kérdéseikkel forduljanak a szervezőkhöz (a lenti elérhetőségeik egyikén)!

Szervezők

Up Rendezvénytér
Rex Kutyaotthon Alapítvány

Helyszín

Uprendezvénytér
Szent István tér 13-14
Budapest, 1045 Magyarország
+ Google Térkép