MEGTELT!Jazz it UP! – Malek Andi Soulistic

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

MEGTELT!Jazz it UP! – Malek Andi Soulistic

február 1. @ 18:00 - 22:00

Kedves Érdeklődők!
A program megtelt, további regisztrációt nem tudunk fogadni!

 

 

✨Jazz it UP sorozatunk keretén belül kellemes dallamok, remek művészek színesítik az esteket! Baráti összejövetelek, szerelmes találkozók a jazz ölelésében! A programra várjuk szeretettel a 4. kerületi lakosokat, a részvétel most is ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött!

✨A Soulistic a neves énekesnő, Malek Andrea és a zongorista – zeneszerző Jáger Bandi együttműködéséből jött létre 2016-ban. A formáció egy nagyon különleges projekt, amely a Jazz és az r&b stílust ötvözi a magyar népzenével. A “Soulistic” név a lélek és a zene közötti szoros kapcsolatra utal.

✨19:30-tól sem hagyunk senkit unatkozni, ugyanis Silye és Berger egy igazi, hamisítatlan bakelit szettel szórakoztatják tovább a nagyérdeműt!

✨Érdemes korán érkezni, ugyanis az első 250 érkező vendégünk ezen alkalommal is egy pohár sörre vagy egy pohár borra a bárban!

✨Regisztráció: https://uprendezvenyter.hu/jazz-it-up/

A regisztráció feltétele a 4. kerületi lakcím megadása, melyhez kérjük hozza magával a regisztráció során megadott lakcímhez tartozó lakcímkártyát Kollégáinknak felmutatásra.

✨Asztalfoglalás erősen ajánlott előre, mert a helyszínen már csak korlátozott lehetőségeink vannak! Foglalás és bővebb információ: +36 (70) 650 9480

A regisztrált ülőhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik!
A szervezők a változás jogát fenntartják.
A rendezvényen hang-, kép- és videófelvételek készülnek, melyeken felismerhetők, beazonosíthatók lehetnek az azon szereplő személyek. A rendezvény területérevaló belépéssel a résztvevők feltétel nélkül hozzájárulnak ahhoz, hogy a készülő kép- és filmfelvételeken ők vagy kiskorú hozzátartozóik esetlegesen szerepeljenek és azok az önkormányzat által kiadott újságban, a szervező intézmények weboldalain, közösségi média felületein vagy az UP Rendezvényteret népszerűsítő bármely nyomtatott- és elektronikus felületen felhasználásra kerüljenek.

Részletek

Dátum:
február 1.
Időpont:
18:00 - 22:00
https://uprendezvenyter.hu/jazz-it-up/

Szervező

Up Rendezvénytér

Helyszín

Uprendezvénytér
Szent István tér 13-14
Budapest, 1045 Magyarország
+ Google Térkép