MEGTELT! Városházi esték Fellép: Szekeres Adrien és a MÁV Szimfonikus Zenekar

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

MEGTELT! Városházi esték Fellép: Szekeres Adrien és a MÁV Szimfonikus Zenekar

január 21. @ 18:00 - 19:30

Kedves Érdeklődők!

A program megtelt, további regisztrációt nem tudunk fogadni!

Megértésüket köszönjük.

🎻 Pontosan egy éve indítottuk útjára a nagymúltú „Városházi Esték” programot, amely azóta kinőtte a városháza dísztermét, így január 21-én 18 órakor az UP Rendezvénytér színháztermében várunk minden érdeklődőt. A komolyzenei koncert a MÁV Szimfonikus Zenekar közreműködésével vár mindenkit szeretettel, ahol a fellépő vendég Szekeres Adrienn lesz. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi linkre kattintva tehetnek meg:

https://uprendezvenyter.hu/varoshazi-estek/

A regisztráció feltétele a 4. kerületi lakcím megadása, ezért a belépéshez kérjük hozzák magukkal a regisztráció során megadott lakcímhez tartozó lakcímkártyát Kollégáinknak felmutatásra.

Koncert kezdés: 18:00 óra
Kapunyitás: 17:00 óra

/Helyfoglalás érkezési sorrendben történik!/
A rendezvényen hang-, kép- és videófelvételek készülnek, melyeken felismerhetők, beazonosíthatók lehetnek az azon szereplő személyek. A rendezvény területérevaló belépéssel a résztvevők feltétel nélkül hozzájárulnak ahhoz, hogy a készülő kép- és filmfelvételeken ők vagy kiskorú hozzátartozóik esetlegesen szerepeljenek és azok az önkormányzat által kiadott újságban, a szervező intézmények weboldalain, közösségi média felületein vagy az UP Rendezvényteret népszerűsítő bármely nyomtatott- és elektronikus felületen felhasználásra kerüljenek.

Részletek

Dátum:
január 21.
Időpont:
18:00 - 19:30
https://uprendezvenyter.hu/varoshazi-estek/

Szervező

Up Rendezvénytér

Helyszín

Uprendezvénytér
Szent István tér 13-14
Budapest, 1045 Magyarország
+ Google Térkép