V. Országos Keresztény Vállalkozói Konferencia

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

V. Országos Keresztény Vállalkozói Konferencia

2023. április 27. @ 09:30 - 17:00

Idén is megrendezik a Keresztény Vállalkozói Konferenciát!

  1. április 27-án Budapesten immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Keresztény Vállalkozói Konferencia, ahol elismert keresztény üzletemberek, kutatók, menedzserek és orvosok különféle érdekes előadások és kerekasztal-beszélgetések keretein belül osztják meg egymással tapasztalataikat és kételyeiket.

A menedzsmentkonferencián sok egyedi meglátás és gondolat bontakozik ki, de egy valami mindenkiben közös: az Isten szeretetében való hit. Idén immár ötödik alkalommal rendezik meg az ország legnagyobb keresztény vállalkozói konferenciáját, ahol elismert, a sikerekért keményen megdolgozó vállalkozók gyűlnek össze, és tesznek tanúbizonyságot mély hitükről.

Sipos Zoltán szervező elmondta, felemelő érzés látni, hogy ez a sok eredményes ember mind hasonló problémákkal és fennakadásokkal küzd az életében vagy vállalkozásában, kérdéseikre mégis ugyanott lelnek választ.

„Az emberek vállalkozóként gyakran szembe találják magukat olyan erkölcsi kérdésekkel, melyekre nehéz választ kapni saját maguktól. A menedzserkonferencia ebben segít, emellett egy fontos üzenetet közvetít: létezik egy keresztény gazdasági szemlélet, amely nem pénzközpontú, hanem az ember tesi-lelki jólétével foglalkozik” – fogalmazott Sipos Zoltán.

A rendezvény fő gondolata, miszerint, „nem keresztények vagyunk és vállalkozók, hanem keresztény vállalkozók”, egyedülálló értéket közvetít az üzleti világban.

A konferencia hatására a szervezők remélik, egyre több cég fogja a keresztény üzleti lelkület elterjedését támogatni.

Híres keresztény üzletemberek Az ötödik Keresztény Vállalkozói Konferencián az előadók között lesz Böjte Csaba.

Szintén jelen lesz Pindroch Csaba színész, illetve a Cápák között műsorból ismert Moldován András.

A rendezvényen színpadra lép Pál Feri atya, akit évről évre az egyik legnépszerűbb előadónak szavaz meg a közönség.

Sajátosan keveri a stand-upokra emlékeztető előadási stílust a mély, spiritualitástól sem mentes életvezetési, motivációs tematikával. Idei témája a minden vállalkozót érintő kihívásokról szól, azoknak legyőzéséről, és a belső szenvedély fenntarthatóságáról.

Emellett találkozhatunk prof. dr. Kellermayer Miklós sejtkutató, keresztény gondolkodó, emeritus professzorral, a Magyar Érdemrend Tisztikeresztjének birtokosával; Csepregi Balázs sikeres vállalkozóval, aki több mint 20 éve segíti a hazai kkv cégek digitális marketingjét; és dr. Kőműves Zsolt keresztény egyetemi docens, és szakkollégiumi igazgatóval, aki a Keresztény Értékrendű Vezető Szakirányú képzés megalapítója.

A résztvevők kérésére idén külön networking szekcióban szakértők által vezetett üzleti kapcsolatépítési lehetőség is nyílik.

A networking jeggyel érkezők külön karszalagot kapnak, mellyel vezetett üzleti kapcsolatépítés keretében több tucat keresztény vállalkozót ismerhetnek meg, bemutathatják saját tevékenységüket, névjegykártyát cserélhetnek.

A rendezvénnyel kapcsolatban fontos kiemelni azt is, hogy a témakörök között nem szerepel politikai vonatkozás.

Az április 27-én Budapesten megrendezésre kerülő eseményről minden további információ megtalálható a https://keresztenyvallalkozo.hu/ weboldalon!

Az UP Rendezénytér kizárólag a helyszínt biztosítja az eseményre, kérdéseikkel kapcsolatban a szervezők elérhetőségein érdeklődjenek!

Részletek

Dátum:
2023. április 27.
Időpont:
09:30 - 17:00
https://keresztenyvallalkozo.hu/

Szervező

Up Rendezvénytér

Helyszín

Uprendezvénytér
Szent István tér 13-14
Budapest, 1045 Magyarország
+ Google Térkép