Upódium – Újpesti Városnapok Juhász Annával – Vendégek: Nyáry Krisztián & Náray Erika!

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Upódium – Újpesti Városnapok Juhász Annával – Vendégek: Nyáry Krisztián & Náray Erika!

2023. augusztus 24. @ 19:30 - 21:00

Augusztus 24-én folytatódik a sikertörténet, az Újpesti Városnapok keretében látható legközelebb az UPódium immár hatodik estje. Az UPódium estjein könnyed, beszélgetős formában, színpadi és zenés produkciókkal kiegészülve találkozhatnak népszerű, neves alkotókkal, akik akár írók, akár más művészeti ágak képviselői, akik minden alkalommal beengedik a nézőket privát alkotói világukba, a dalok, színpadi művek, versek és regények születéséhez. Az UPódium estjein közelebb léphetnek a művészekhez, és az est improvizációin minden alkalommal egyedi élményt kaphatnak a nézők.
Augusztus 24-én egy hamisítatlan zenés, irodalmi estre kerül sor, amely során beszélgetésben és előadásban megidéződik a szereplőinket összekapcsoló Szentes, a drámatagozat, az élet jelentős döntései, irodalmi és színpadi világ, és bemutatkozik a Borítékolható szerelem című előadás, melyben Nyáry Krisztián és Náray Erika egy prózai elemekkel tarkított, zenés est keretében ismerteti meg a közönséget jó néhány hazai klasszikus szerző szerelmi életével, és vívódásaival.
Nyáry Krisztián író, irodalomtörténész nevéhez kapcsolódnak az Így szerettek ők, az Életemnél is jobban vagy az Írjál és szeressél kötetek, melyekben – és hosszú évek óta közösségi oldalán is – gyűjti a magyar írók, költők, művészek szerelmi életének történeteit, verseket, fennmaradt szerelmes leveleket. Az Írjál és szeressél és az Életemnél is jobban kötetekből válogatva született meg a Borítékolható szerelem című előadás Nyáry Krisztián és Náray Erika előadásában, amihez kapcsolódva Juhász Anna irodalmár személyes kapcsolódásokkal lép be harmadik szerplőként az estbe csak az UPódium programján.
A színpadon:
Nyáry Krisztián író, irodalomtörténész, kommunikációs szakember
Náray Erika színművész, énekes
Az esemény az Újpesti Piac épületében található UP Rendezvénytér 2. emeletén kerül megrendezésre, mely lifttel a főbejáratból közvetlenül megközelíthető!
UPódium – jelen és múlt találkozása egy nagyon új formában – a szavak erejét hangsúlyozva.
Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi linken keresztül adhat le:
https://uprendezvenyter.hu/upodium/
/Helyfoglalás érkezési sorrendben történik!/
A rendezvényen hang-, kép- és videófelvételek készülnek, melyeken felismerhetők, beazonosíthatók lehetnek az azon szereplő személyek. A rendezvény területérevaló belépéssel a résztvevők feltétel nélkül hozzájárulnak ahhoz, hogy a készülő kép- és filmfelvételeken ők vagy kiskorú hozzátartozóik esetlegesen szerepeljenek és azok az önkormányzat által kiadott újságban, a szervező intézmények weboldalain, közösségi média felületein vagy az UP Rendezvényteret népszerűsítő bármely nyomtatott- és elektronikus felületen felhasználásra kerüljenek.
További információk: +36709445255

Részletek

Dátum:
2023. augusztus 24.
Időpont:
19:30 - 21:00
https://uprendezvenyter.hu/upodium/

Szervező

Up Rendezvénytér

Helyszín

Uprendezvénytér
Szent István tér 13-14
Budapest, 1045 Magyarország
+ Google Térkép