UPódium-A magyar költészet napja Juhász Annával-Vendégek: Csemer Boglárka ‘Boggie’&Grecsó Krisztián

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

UPódium-A magyar költészet napja Juhász Annával-Vendégek: Csemer Boglárka ‘Boggie’&Grecsó Krisztián

2023. április 11. @ 19:00 - 20:30

Egy éve, 2022. költészet napjához kapcsolódóan indult el Újpest szívében, az Up Rendezvénytéren az irodalmat fókuszba helyező sorozat, az UPódium. Az UPódium estjein könnyed, beszélgetős formában, színpadi és zenés produkciókkal kiegészülve találkozhatnak népszerű, neves alkotókkal, akik akár írók, akár más művészeti ágak képviselői, minden alkalommal beengedik a nézőket privát alkotói világukba, a dalok, színpadi művek, versek és regények születéséhez. Az UPódium estjein közelebb léphetnek a művészekhez, és az est improvizációin minden alkalommal egyedi élményt kaphatnak a nézők.
Az UPódium sorozat első születésnapját ünneplő, a Magyar Költészet Napjához – József Attila születésnapjához – kapcsolódó estjén, április 11-én Juhász Anna irodalmár vendégei GRECSÓ Krisztián József Attila-díjas író, költő, valamint Csemer Boglárka ’BOGGIE’ énekesnő. Az esten betekintést kaphatunk – most elsőként – hármójuk alkotói világába, közös gondolkodásukba, és a trialógus mellett az író és énekesnő személyes, zenei párbeszédébe is.
Április 11-én Grecsó Krisztián és Csemer Boglárka ‘Boggie’ saját történeteiket fűzik csokorba a zene és az irodalom nyelvén. Három ember személyes beszélgetésébe pillanthatunk bele, ami tele van érzelmekkel és spontaneitással. Gyakran még saját maguk számára is zavarbaejtő vizekre eveznek, de büszkén felvállalják esendőségüket, hétköznapiságukat. A három alkotó izgalmas műsorában, nem csak hogy közel kerülhetünk az alkotás titkaihoz, de betekintést nyerhetünk univerzumukba is. Zene, irodalom és egy kis életről való elmélkedés.
A színpadon:
Grecsó Krisztián – ének, gitár, vers, próza
Csemer Boglárka – ének
Antal Gábor – zongora
Szakonyi Milán – gitár, vokál
Az esemény az Újpesti Piac épületében található UP Rendezvénytér 2. emeletén kerül megrendezésre, mely lifttel a főbejáratból közvetlenül megközelíthető!
UPódium – jelen és múlt találkozása egy nagyon új formában – a szavak erejét hangsúlyozva.
Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi linken keresztül adhat le:
/Helyfoglalás érkezési sorrendben történik!/
A rendezvényen hang-, kép- és videófelvételek készülnek, melyeken felismerhetők, beazonosíthatók lehetnek az azon szereplő személyek. A rendezvény területérevaló belépéssel a résztvevők feltétel nélkül hozzájárulnak ahhoz, hogy a készülő kép- és filmfelvételeken ők vagy kiskorú hozzátartozóik esetlegesen szerepeljenek és azok az önkormányzat által kiadott újságban, a szervező intézmények weboldalain, közösségi média felületein vagy az UP Rendezvényteret népszerűsítő bármely nyomtatott- és elektronikus felületen felhasználásra kerüljenek.
További információk: +36709445255
Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is: https://fb.me/e/2g04hBpNy

Részletek

Dátum:
2023. április 11.
Időpont:
19:00 - 20:30
https://uprendezvenyter.hu/upodium/

Szervező

Up Rendezvénytér

Helyszín

Uprendezvénytér
Szent István tér 13-14
Budapest, 1045 Magyarország
+ Google Térkép