JAZZ IT UP! – HOT JAZZ BAND!

Események betöltése

« Összes Események

JAZZ IT UP! – HOT JAZZ BAND!

május 31. @ 19:00 - 21:30

✨Jazz it UP sorozatunk keretén belül kellemes dallamok, remek művészek színesítik az esteket! Baráti összejövetelek, szerelmes találkozók a jazz ölelésében! A programra várjuk szeretettel a 4. kerületi lakosokat, a részvétel most is ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött!
✨Az 1985-ben alakult Hot Jazz Band az 1920-as, ’30-as, ’40-es évek melódiáinak hiteles tolmácsa, a háború előtti magyar filmek slágereinek és a jazzkorszak népszerű amerikai szórakoztató-zenéjének eredethű megszólaltatója. Hazai koncertjeiken a magyar szerzemények képezik műsoruk gerincét. Ez a zene olyan csillagokat idéz meg, mint Karády Katalin, Jávor Pál, Kabos Gyula, Latabár Kálmán, Louis Armstrong, Benny Goodman, Bing Crosby és olyan komponistákat, mint Seress Rezső, Márkus Alfréd, Fényes Szabolcs, George Gershwin, Duke Ellington.. 2022-ben a zenekar egy gyermekeknek szóló műsorral lepte meg közönségét.
✨Számos hazai és nemzetközi elismerésben részesült a zenekar, kétszer kaptak eMeRTon-díjat, megkapták a Líra-díjat, a Louis Armstrong Emlékdíjat, az Ezüst Életfa díjat, a Fonogram-díjat és 2015-ben a hazai dixieland és jazz-zenekarok közül elsőként részesültek a legmagasabb állami kitüntetésben, a Kossuth-díjban. Alapítása óta tizennégy CD-t jelentetett meg és 22 európai országon kívül turnézott az USA-ban és a Távol-Keleten, Shanghaiban.
✨Ezúttal is érdemes korán érkezni, ugyanis az első 250 érkező vendégünk ezen alkalommal is egy pohár sörre vagy egy pohár borra a bárban!
✨20:30-tól sem hagyunk senkit unatkozni, ugyanis Silye és Berger egy igazi, hamisítatlan bakelit szettel szórakoztatják tovább a nagyérdeműt Bisztrónkban!
A regisztráció feltétele a 4. kerületi lakcím megadása, melyhez kérjük hozza magával a regisztráció során megadott lakcímhez tartozó lakcímkártyát Kollégáinknak felmutatásra.
A felületen leadott regisztráció egy fő részére jogosít belépést kísérő nélkül, kérjük, minden résztvevőnek külön regisztráljanak!
✨Asztalfoglalás erősen ajánlott előre, mert a helyszínen már csak korlátozott lehetőségeink vannak! Foglalás és bővebb információ: +36 (70) 650 9480
A regisztrált ülőhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik!
A szervezők a változás jogát fenntartják.
A rendezvényen hang-, kép- és videófelvételek készülnek, melyeken felismerhetők, beazonosíthatók lehetnek az azon szereplő személyek. A rendezvény területérevaló belépéssel a résztvevők feltétel nélkül hozzájárulnak ahhoz, hogy a készülő kép- és filmfelvételeken ők vagy kiskorú hozzátartozóik esetlegesen szerepeljenek és azok az önkormányzat által kiadott újságban, a szervező intézmények weboldalain, közösségi média felületein vagy az UP Rendezvényteret népszerűsítő bármely nyomtatott- és elektronikus felületen felhasználásra kerüljenek.

Részletek

Dátum:
május 31.
Időpont:
19:00 - 21:30
https://uprendezvenyter.hu/jazz-it-up/

Szervező

Up Rendezvénytér

Helyszín

Uprendezvénytér
Szent István tér 13-14
Budapest, 1045 Magyarország
+ Google Térkép