Face Team Univerzum – a 20 éves Face Team első egész estés színházi előadása!

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Face Team Univerzum – a 20 éves Face Team első egész estés színházi előadása!

február 9. @ 17:00 - 18:30

Face Team Magyarország első és egyetlen akrobatikus sportszínháza, amely különleges showelemekkel tarkított szórakoztató sportbemutatókat tart. Akrobatikus kosárlabda, kézilabda, korfball, labdazsonglőrködés, szerepel a csapat tagjainak előadási palettáján. A 2004-ben alakult csoport 20 fellépő tagból áll.

Face Team csapatok már több mint 3000 alkalommal léptek fel öt kontinensen, rangos sport eseményeken, színházi és cirkusz fesztiválokon. Többszörös vendégei az NBA és a FIBA által szervezett világtalálkozóknak. A világ legnagyobb kortárs cirkusz producere, a Cirque du Soleil is a Face Team tagjaival hozta létre egyik legújabb showját, a “Mad Apple”-t, Las Vegasban A Face Team tagjainak nevéhez 15 kosárlabda és trampolin jellegű Guinness Világrekord fűződik. Face Team Vlogs csatornájukat és videóikat több 100 millióan nézték meg világszerte.

Ismét valami nagy dobásra készülünk 👉 2024. február 9-án akrobatikus kosárlabda színházi előadás Budapesten, a Face Team 20 éves születésnapja alkalmából!

„A nem túl távoli jövőben a társadalom elfeledte valódi önmagát. Monoton robotolnak a mindennapok sivár, érzelem- és érintésmentes világában, ahol két gyermekben fellobban a tűzzel teli vágy, hogy megismerjék múltjukat, és téren, időn át kutatva újra elhozzák ebbe a világba az önfeledt vidámságot, energiát és boldogságot.”

 

Az újpesti UP Rendezvénytér színpadán A Face Team megidézi a csapat elmúlt két évtizedének legemlékezetesebb pillanatait úgy, ahogy még sosem volt látható. Ez az este nemcsak az évforduló varázslatos megünneplése, hanem egy kiváltságos esemény is, ahol még közelebből megismerhető a csapat története, munkássága és az a szenvedély, ami a világ elit színpadjaira repítette őket. Az előadást közönségtalálkozó előzi meg a Face Team alapítói és korábbi csapattagjaival, valamint bemutatásra kerülnek a 2004-es alapítás óta összegyűlt relikviák, fellépő ruhák, emlékek. 

 

Te is részese lehetsz ennek a különleges élménynek és beírhatod magad a Face Team történelemkönyvébe azzal, hogy személyesen éled át az első magyarországi színházi előadást! Szerezd meg mihamarabb a jegyed, vagy ajándékozd meg vele szeretteid, gyermekeid és engedd, hogy elvarázsoljon ez az este! 

 

Az esemény támogatói: Újpest Önkormányzata, valamint a Kolibri Visual

Ismerd meg a csapatot:www.faceteam.hu 

Az UP Rendezvénytér a helyszínt biztosítja az eseményre, kérdéseikkel forduljanak a szervezőkhöz, akiknek elérhetőségeit a lap aljára tekerve megtalálják!

Részletek

Dátum:
február 9.
Időpont:
17:00 - 18:30
https://www.jegy.hu/program/face-team-univerzum-154830

Szervezők

Up Rendezvénytér
Face Team

Helyszín

Uprendezvénytér
Szent István tér 13-14
Budapest, 1045 Magyarország
+ Google Térkép