CONTACT 2023 – ÜGYFÉLSZOLGÁLATI KONFERENCIA

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

CONTACT 2023 – ÜGYFÉLSZOLGÁLATI KONFERENCIA

2023. november 22. @ 08:00 - 2023. november 23. @ 17:00

Nagy örömünkre szolgál, hogy idén újra megrendezhetjük – a megújulása óta – immár ötödik alkalommal a CONTACT Ügyfélszolgálati Konferenciát, mely Közép-Európa legrangosabb szakmai eseménye!
Az elmúlt időszak hatalmas ugrást hozott a Mesterséges Intelligencia számára. Rohamos fejlődése és széles körű elterjedése azonban új távlatokat nyithat meg. Az új technológia új kérdéseket vet föl, új megoldásokat és lehetőségeket tartogat.
Bárhogy is érzel a témával kapcsolatban, egy biztos… Az AI tanul. Veled vagy nélküled?!
Itt a helyed, ha ügyfelekkel foglalkozol, ha automatizmusokkal és rendszerekben dolgozol, hiszen nem csak az ügyfélszolgálati szakma krémje, hanem a konkurenseid is itt lesznek nálunk!
Érdekes előadásokkal és workshopokkal készülünk, így megismerheted a szakma aktualitásait, tájékozódhatsz az ügyfélszolgálatok jövőjéről emellett pedig kiváló networking lehetőséget is biztosít ahhoz, hogy kapcsolataidat bővítsd és építsd.
Az esemény előzetes regisztrációhoz kötött, amit az alábbi linken tekinthetsz meg: https://contactconferences.com/hu/konferenciak/contact-2023
Jelezz vissza az „ott leszek” gombra kattintva, hogy ne maradj le a részletekről!
Nemsokára találkozunk!
Az UP Rendezvénytér az esemény helyszínét biztosítja, a rendezvénnyel kapcsolatban a szervezők elérhetőségein érdeklődhet!

Szervező

Contact – Ügyfélszolgálati és HR Konferencia
Telefon:
+36 20 236 2715
E-mail:
info@contactconferences.com
View Szervező Website

Helyszín

Uprendezvénytér
Szent István tér 13-14
Budapest, 1045 Magyarország
+ Google Térkép