Beck@Grecsó – Hoztunk valamit magunkból koncert

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Beck@Grecsó – Hoztunk valamit magunkból koncert

január 26. @ 19:00 - 20:30

Egy lemez, csinos bakelit, amin dalok ülnek. A „hoztunk valamit magunkból” Beck Zoltán dalszerző, író és Grecsó Krisztián író, költő, dalszerző első közös munkája. Eddig a komisz tények. A barázdák között meg ott van egy régi barátság, egy közös est, a sok együttlét, utazás, távolba révedés. A „hoztunk valamit magunkból” estekre az előadók újra és újra vittek magukkal valami zenés „meglepetést”. Az egyre szabálytalanabbul, mindenestül közösen írt dalok aztán egy szinte tematikus lemezzé álltak össze. A dalok hangját, stílusát, erejét a sok munkával, kísérletezve, érlelve felvett anyag adja, amit az előadók Ligeti György producerrel rögzítettek a ZAJZAJZAJ stúdióban, Pécsett. És most, az est anyagából formált műalkotás újra egy (másik) estté válik.
**
Közreműködnek:
Beck Zoltán (ének, gitár, zongora, billentyűs hangszerek)
Grecsó Krisztián (ének, gitár)
Kezdés: 19:00 óra
Kapunyitás: 18:00 óra
**
Jegyek kaphatók elővételben online a jegy.hu felületén, vagy jegypénztárunkban, keddi és csütörtöki napokon 10 és 18 óra között!
Jegyár elővételben: 3000 Ft/fő
ÚjpestKártyával rendelkezőknek jegypénztárunkban elővételben készpénzzel történő vásárlás esetén 1500 Ft/fő.
**
Kerekesszékkel érkező nézőinket kérjük, hogy jegyvásárlás / előadás előtt vegyék fel a kapcsolatot velünk, hogy biztosítani tudjuk a számukra fenntartott helyeket. Az UP Rendezvénytér akadálymentesített, kerekesszékes nézőink a 9. sor szélén tudnak helyet foglalni.
**
Megvásárolt jegyeket csak a koncert elmaradása vagy műsorváltozás esetén áll módunkban visszaváltani vagy másik időpontra cserélni.
**
Az online jegyvásárlás során észlelt probléma, kérdés esetén az Interticket az alábbi módokon érhető el:A Jegy.hu oldalain megtalálható chat-en keresztül, élőben munkanapokon 9-től 20 óráig, hétvégén, munkaszüneti és ünnepnapokon 10-től 19 óráig. Helyszíni események ügyében e-mailt küldhet az interticket@interticket.hu címre. Online események ügyében e-mailjét az online@interticket.hu címre küldheti.
**
A szervezők a változás jogát fenntartják.
A rendezvényen hang-, kép- és videófelvételek készülnek, melyeken felismerhetők, beazonosíthatók lehetnek az azon szereplő személyek. A rendezvény területérevaló belépéssel a résztvevők feltétel nélkül hozzájárulnak ahhoz, hogy a készülő kép- és filmfelvételeken ők vagy kiskorú hozzátartozóik esetlegesen szerepeljenek és azok az önkormányzat által kiadott újságban, a szervező intézmények weboldalain, közösségi média felületein vagy az UP Rendezvényteret népszerűsítő bármely nyomtatott- és elektronikus felületen felhasználásra kerüljenek.

Helyszín

Uprendezvénytér
Szent István tér 13-14
Budapest, 1045 Magyarország
+ Google Térkép