31. ORSZÁGOS IFJÚSÁGI SAJTÓFESZTIVÁL

Események betöltése

« Összes Események

31. ORSZÁGOS IFJÚSÁGI SAJTÓFESZTIVÁL

május 23. @ 08:00 - május 24. @ 18:00

Médiaszemélyiségek, színészek, zenészek és sportolók is ott lesznek a 31. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon, az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvényén, hogy a kérdéseidre válaszoljanak. Elhozzuk neked a legnépszerűbb hazai influenszereket is! Emellett színes szakmai és tematikus programok, ifjúsági sajtótájékoztatók, népszerű tudományos workshopok, vetélkedők, kiállítások, tanácsadások, díjátadók, kvízjátékok és tombola vár. Az óriási népszerűségnek örvendő Nagy Diák Tesztek vetélkedősorozatból május 23-án a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt és a Nagy Diák KRESZ-teszt, május 24-én pedig a Nagy Diák Pénzügyes Teszt és a Magyar Olimpiai Csapat Nagy Diák Tesztjének fináléja zajlik. A tesztek döntőiből tévéműsorok készülnek, amelyeket később programjára tűz az MTVA. Az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál elmaradhatatlan része a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat ünnepélyes eredményhirdetése és díjátadója, és itt rendezzük meg a Nagy Diák TudatosNet Teszt és a Nagy Diák Médiaismereti Teszt ünnepélyes díjátadóját is.
A folyamatosan frissülő részletes programot a vendégekkel együtt a www.due.hu oldalán és itt, a rendezvény Facebook-eseményében találod!

 

Az UP Rendezvénytér az esemény helyszínét biztosítja, kérdéseikkel kapcsolatban kérjük forduljanak a szervezőkhöz a lent megadott elérhetőségek egyikén!

Részletek

Kezdés:
május 23. @ 08:00
Vége:
május 24. @ 18:00
https://fb.me/e/7JR3foxmd

Szervezők

Up Rendezvénytér
DUE

Helyszín

Uprendezvénytér
Szent István tér 13-14
Budapest, 1045 Magyarország
+ Google Térkép