Szülői Akadémia – Csányi Sándor

SZÜLŐI AKADÉMIA

Csányi Sándor „Hogyan értsük félre a nőket? 2.

2024. március. 5.

Kezdés: 18:00 óra
Kapunyitás: 17:00 óra

Március 5-én 18 órai kezdéssel a Szülői Akadémia következő állomásához érkezünk.

Csányi Sándor „Hogyan értsük félre a nőket? 2. ” folytatása annak az egyszemélyes vígjátéknak, mely ősszel a szülőszobáig kísért minket.

Guszti most a munkahelyén folytatja történetét, ahol tizenöt barátjával mesélnek gyermeknevelésről, házasságról és minden másról.

A téma, mint minden eddigi alkalommal, szorosan kapcsolódik az ÚFSZ programjához. Az előadás után azonnal -ahogyan korábban már megszoktuk- szakemberek bevonásával pódiumbeszélgetésre invitáljuk regisztrált nézőinket. A meghívott szakemberek – Dr.Dúró Zsuzsa, pszichológus, a neveléstudományok doktora és Hellenbárt László kapcsolati erőszak szakértő, mentálhigiénés segítő, intézményvezető – segítenek a darab mondanivalójának megértésében az esetleges mindennapi problémákban elakadásokban való iránymutatásban, a felmerült kérdések megválaszolásában.

Mi az a Szülői Akadémia?

Az Újpesti Felhőn Szállók program által életre keltett Szülői Akadémia a szülő-gyermek, szülő-szülő kapcsolat erősítésére, a problémák felismerésére és kezelésére keres megoldást a közösségi élmény erejével. A mindennapi problémák mellett próbálunk kulturális élményt adószínházi előadásokkal segítséget nyújtani.

Várjuk önöket sok szeretettel!

REGISZTRÁCIÓ


Az esemény helyszíne:
UP Rendezvénytér – 2. emelet
1042 Budapest, Szent István tér 13-14

Az esemény ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, melyet a KRÉTA rendszerében kiküldött iskolákban tanulók szüleinek kíván megrendezni az Újpesti Önkormányzat.

A rendezvényre a helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik, a regisztráció az eseményre való belépést teszi lehetővé.

A rendezvényen hang-, kép- és videófelvételek készülnek, melyeken felismerhetők, beazonosíthatók lehetnek az azon szereplő személyek. A rendezvény területérevaló belépéssel a résztvevők feltétel nélkül hozzájárulnak ahhoz, hogy a készülő kép- és filmfelvételeken ők vagy kiskorú hozzátartozóik esetlegesen szerepeljenek és azok az önkormányzat által kiadott újságban, a szervező intézmények weboldalain, közösségi média felületein vagy az UP Rendezvényteret népszerűsítő bármely nyomtatott- és elektronikus felületen felhasználásra kerüljenek.

Comments are closed.