SOLD OUT!Az UP Teátrum bemutatja: Szexpedíció

Események betöltése

« Összes Események

SOLD OUT!Az UP Teátrum bemutatja: Szexpedíció

szeptember 23. @ 19:00 - 20:30

Kedve Érdeklődők! Az eseményre az összes jegy elkelt, hamarosan érkezünk a következő darabbal!

 

🎭UP Teátrum: Éljék át nálunk a színház varázsát és magával ragadó élményét!

🎭Michele Riml: SZEXPEDÍCIÓ

🎭Egy házasságról mindent elmond, ha egy férj a munkából hazatérve az autóban ül fél órát, s csak ezután megy be az egyébként kifogástalan házba, a tökéletesnek tűnő családjához. Alice és Henry látszólag harmóniában él, a férfinak jó állása, csinos párja, szép gyerekei vannak, az asszonynak dolgozni sem kell. Csinosítgatja a házát, új bútorokat vesz, jókat főz, mindenre figyel. Ám valami még sincs rendben kettejük között: hiába próbálkoznak esténként a szeretkezéssel, a régebben természetesen feltörő gyönyör és boldogság megélésével, csak a száraz rutinmozdulatokig jutnak el csalódottan. Egy idő után már eddig sem. Ahogy sok-sok pár a világban, ők is megélik kapcsolatuk mélypontját, és nem tudják, hogy mit tegyenek. Mi lehet a megoldás? Lehet-e még egyáltalán tenni valamit azért, hogy felpezsdítsék a viszonyukat?

A női lapok tanúsága szerint rengeteg hosszabb ideje együtt élő pár/házaspár küzd ezzel a problémával, viszont ezek a párok annyira kínosnak érzik a dolgot, hogy még egymással se beszélnek róla, nemhogy tegyenek is valamit a helyzet megváltoztatásáért. Hacsak egyikük nem veszi a bátorságot és kapcsolatmentő szexterápiára hívja párját egy szállodai szobába….

Szereplők:
Alice – HEGYI BARBARA
Henry – SERESS ZOLTÁN

Jelmez – KATONA BÁLINT
Rendező – BÁNYAI GÁBOR

Az előadás hossza: 1 óra 30 perc, szünet nélkül.
Jegyek kaphatók elővételben online a jegy.hu felületén, vagy jegypénztárunkban, keddi és csütörtöki napokon 10 és 18 óra között!

ÚjpestKártyával rendelkezőknek jegypénztárunkban elővételben készpénzzel történő vásárlás esetén 2990 Ft/fő (egy előadásra maximum 4 jegy vásárolható a kedvezménnyel)

Kerekesszékkel érkező nézőinket kérjük, hogy jegyvásárlás / előadás előtt vegyék fel a kapcsolatot velünk, hogy biztosítani tudjuk a számukra fenntartott helyeket. Az UP Rendezvénytér akadálymentesített, kerekesszékes nézőink a 9. sor szélén tudnak helyet foglalni.

Megvásárolt jegyeket csak a koncert elmaradása vagy műsorváltozás esetén áll módunkban visszaváltani vagy másik időpontra cserélni.Az online jegyvásárlás során észlelt probléma, kérdés esetén az Interticket az alábbi módokon érhető el:
A Jegy.hu oldalain megtalálható chat-en keresztül, élőben munkanapokon 9-től 20 óráig, hétvégén, munkaszüneti és ünnepnapokon 10-től 19 óráig. Helyszíni események ügyében e-mailt küldhet az interticket@interticket.hu címre. Online események ügyében e-mailjét az online@interticket.hu címre küldheti.A szervezők a változás jogát fenntartják.
A rendezvényen hang-, kép- és videófelvételek készülnek, melyeken felismerhetők, beazonosíthatók lehetnek az azon szereplő személyek. A rendezvény területérevaló belépéssel a résztvevők feltétel nélkül hozzájárulnak ahhoz, hogy a készülő kép- és filmfelvételeken ők vagy kiskorú hozzátartozóik esetlegesen szerepeljenek és azok az önkormányzat által kiadott újságban, a szervező intézmények weboldalain, közösségi média felületein vagy az UP Rendezvényteret népszerűsítő bármely nyomtatott- és elektronikus felületen felhasználásra kerüljenek.

Részletek

Dátum:
szeptember 23.
Időpont:
19:00 - 20:30
https://www.jegy.hu/program/az-up-teatrum-bemutatja-szexpedicio-165113/1174800

Szervező

Up Rendezvénytér

Helyszín

Uprendezvénytér
Szent István tér 13-14
Budapest, 1045 Magyarország
+ Google Térkép